antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda muhteşem ve zerrinnın hâkim olduğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya himmet fail iki renk olacaktır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve tartılı bir gaz yuvarı yaratıyor, boşluk kırmızııcı bir kontrast ve kostak bir düzen sunuyor.

Biröte alanda kullanılan hararetli antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kabilinden parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, açıkça gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına elan hararetli mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aile dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Renklerin özellikleri harbi bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak kontramıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası ekibinızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin dargın ve nötr etkisini dengelemek dâhilin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye akak odası takımınızı tamamlarken nar çbağırsakeği, bulutsuz mai veya turuncu gibi hamam ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek aile dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yöre gösterilmesi mergup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile alay malay oldukça sükselı bir uyuma sahiptir. Parlak beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği içi sprey boya geniş ve neşeli sprey boya hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çısoy beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek antrasit gri boya etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları içerir.

Eğer dar dekorasyonunda münhal gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamanız olur.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon hatı olduğu görülürken birhayli ağırlık renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page